top of page
Personal Branding Tanja-21.jpg

OVER MIJ

Verbindend, toegankelijk, vakkundig, professioneel, vriendelijk, richtinggevend, resultaatgericht, praktisch, luchtig confronterend.

Welkom! Leuk dat je er bent en dat je meer over mij te weten wilt komen. Mijn naam is Tanja Hofland, ik ben 53 jaar oud en geboren in Amersfoort. Hoewel ik lange tijd in Amsterdam heb gewoond en gewerkt, ben ik nu alweer 10 jaar terug in mijn geboortestad. Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik drie zonen. Mijn professionele reis begon als verpleegkundige, waarna ik de stap zette naar docent verpleegkunde en vervolgens twaalf jaar lang manager was van diverse onderwijsteams. Het zorgen voor anderen, mensen inspireren en motiveren zit al van jongs af aan in mijn bloed.

Mode heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik heb er altijd plezier in gehad om na te denken over hoe kleding je houding kan versterken bij diverse gelegenheden. Een gezegde die mij aanspreekt en hier goed bij past, luidt: ‘Never underestimate the power of a good outfit on a bad day’, omdat ik geloof dat zelfverzekerdheid uitstraalt wanneer je een krachtige outfit draagt. Aangezien ik graag de sterke punten van anderen naar voren breng, voelde het als een natuurlijke stap toen ik besloot me te specialiseren als imago- en stijlcoach. Ik heb een opleiding tot imago- en stijlcoach gevolgd in Arnhem en daarna besloten om hier mijn werk van te maken.

Na enige tijd is mijn interesse in coaching zich verder gaan uitstrekken dan alleen het domein van imago- en stijlcoaching, daarom heb ik bij ICM de coachopleiding gevolgd tot gecertificeerd coach. Als allround coach kan ik nu ook mensen ondersteunen die vastlopen op het werk, hulp nodig hebben bij stressvermindering, begeleiding zoeken bij het stellen en bereiken van doelen, en werken aan het ontwikkelen van een positieve mindset. Bovendien kan ik ook beide coachingsmethoden integeren, zowel imago- en stijlcoaching als allround coaching, om het beste in jou naar voren te brengen.
 

Ik ben toegankelijk en verbindend, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen. Dit kan helpen, omdat het werken aan jezelf best spannend kan zijn. Op een luchtige, doch eerlijke manier neem ik je mee op de reis die leidt naar de groei die je zoekt. Ik ben praktisch ingesteld en streef naar resultaat, maar de regie ligt bij jou. En niet onbelangrijk, we zullen zeker ook wat kunnen lachen onderweg, want wie heeft ooit gezegd dat groeien en plezier hebben niet hand in hand kunnen gaan?

Wil je meer informatie of zou je graag een kennismaking in willen plannen?

Klik dan snel op onderstaande button!

Tanja Hofland
 

(NOBCO) Gecertificeerd coach
Allround coach

Imago- en stijlcoach

Personal Branding Tanja-34.jpg

5 X TANJA

  • Ik heb een gezin van mannen: een echtgenoot, drie zonen en zelfs onze hond is een mannetje.

  • Ik hou van roze.

  • Ik ben dol op Kerst, vanaf begin december draai ik al Kerstliedjes, tot vervelends toe volgens mijn gezin.

  • Ik start elke dag met een dagkaart met spreuk.

  • Ik ben een champagne liefhebber en maak graag tripjes naar de champagnestreek.

  • Voor soep kun je mij 's nachts wakker maken.

  • Ik kijk graag films. 

bottom of page