top of page
Personal Branding Tanja-9.jpg
GLOW TODAY
GLOW EVERYDAY
De beste versie van jezelf

Kom je wel eens in situaties waarbij je het gevoel hebt dat je zelfvertrouwen je in de steek laat? Wil je tijdens werk- en/of privégelegenheden laten zien dat jij er bént? Heb je moeite met het ontdekken van jouw stijl en welke kleuren goed bij jou passen? Dan is imago- en stijlcoaching iets voor jou. Samen gaan we aan de slag om jouw imago en stijl te laten aansluiten bij de persoon die je wilt zijn.

Personal Branding Tanja-11.jpg
Imago & stijlcoaching

Imago- en stijlcoaching is een traject dat zich richt op het ontdekken van je volledige potentieel door middel van zelfexpressie, zelfvertrouwen en persoonlijke presentatie. Het gaat niet alleen over hoe je eruit ziet, maar ook over vertrouwen hebben in jezelf en hoe je jezelf presenteert aan de wereld om je heen. Deze vorm van coaching gaat verder dan alleen kleding. Het draait om het begrijpen van je persoonlijkheid, levensstijl en doelstellingen en hoe je deze aspecten kunt vertalen naar een uiterlijk dat bij je past en waar jij je comfortabel en jezelf bij voelt. Het omvat het ontwikkelen van een stijl die niet alleen mooi oogt, maar ook een weerspiegeling vormt van wie je bent en waar je voor staat.

 Wil jij... 
 • Je zelfvertrouwen vergroten
  Ontwikkel een stijl die jouw persoonlijkheid en zelfverzekerdheid versterkt, waardoor je je krachtig en comfortabel voelt in diverse situaties.

 • Meer professionele impact maken
  Een krachtige uitstraling kan je professionele geloofwaardigheid vergroten en je helpen om je doelen effectiever te bereiken.

 • Persoonlijk groeien
  Het proces van het definiëren van je stijl en imago is ook een reis van zelfontdekking en groei, waarbij je jezelf opnieuw leert kennen en meer zelfvertrouwen krijgt.

 • Efficiëntie creëren in je kledingkeuzes
  Het begrijpen van je persoonlijke stijl helpt bij het samenstellen van een garderobe die niet alleen bij je past, maar ook veelzijdig en functioneel is.

Personal Branding Tanja-33.jpg
Werkwijze

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw hulpvraag te verkennen. Tijdens dit gesprek beoordelen we direct of er aan beide kanten een goede match is om samen verder te gaan. Als het antwoord JA is, starten we met een coachingstraject bestaande uit 6-8 gesprekken, gericht op het bereiken van jouw doelen. Dit traject strekt zich uit over een periode van 3 tot 6 maanden. In deze sessies maak ik gebruik van praktische oefeningen en modellen om jouw gewenste verandering te bevorderen. Bovendien krijg je huiswerkopdrachten, waarmee je buiten de sessies actief aan de slag gaat om duurzame veranderingen te bewerkstelligen.

Ervaringen

Ik kijk terug op een hele prettige coachsessie. Tanja laat je stralen, er worden veel bruikbare tips gegeven die direct toepasbaar zijn. De kracht van Tanja is dat ze je helemaal in je eigen waarde laat, maar je toch een andere kijk meegeeft op je garderobe en meegeeft waar je op kunt gaan letten om jezelf nog beter uit te laten komen.

Dorien Groen

Bas Mulder

Image by Aviv Rachmadian
Personal Branding Tanja-15.jpg
Image by Alexandra Dementyeva
Contact

Ben jij er klaar voor om weer zelfverzekerd in je schoenen te staan en tevreden te zijn wanneer je in de spiegel kijkt? Ik kan je daarbij helpen door middel van een coachingstraject. Wacht niet langer en neem nú contact op voor een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken of ik de juiste persoon ben om samen met jou aan de slag te gaan.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page