top of page
Een stap in je verdere ontwikkeling begint NU!
ww.png

Heb je een hoofd vol gedachten die je geen rust geven? Wil je zelfverzekerder en sterker in je schoenen staan? Sta je op het punt een sprong te wagen naar een nieuwe carrière, maar weet je niet welke weg te kiezen? Of zoek je gewoonweg meer positieve energie? Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij het vinden van antwoorden op jouw vragen en behoeften.

Ik kan ondersteuning bieden op verschillende gebieden, waaronder:
 • Loopbaanvragen

 • Verbetering van persoonlijke effectiviteit

 • Vergroten van zelfvertrouwen

 • Vermindering van werkdruk/stressklachten

 • Het bepalen van richting in je leven door doelen te stellen

 • Groei in het realiseren van doelstellingen

 • Leren om positief te denken en kansen te zien

Coaching

Er kunnen in je leven vele momenten voorkomen waarop je situaties tegenkomt waarvan je zelf niet weet hoe je verder moet. Dit kan op verschillende momenten gebeuren, zowel plotseling of als gevolg van specifieke gebeurtenissen. Als coach bied ik begeleiding met een persoonlijke benadering en ben ik jouw partner op weg naar zelfontdekking en groei.

 

Mijn doelgroep omvat voornamelijk mensen werkzaam in het onderwijs, variërend in leeftijd van 30 tot 70 jaar. Desalniettemin sta ik open voor en ben ik geïnteresseerd in alle sectoren.

Personal Branding Tanja-14.jpg
 5 x waarom mijn coaching een waardevolle stap kan zijn op jouw pad naar zelfontwikkeling:
 • Doelgerichte begeleiding: Samen stellen we duidelijke doelen en ontwikkelen we een plan om deze te bereiken. 

 • Persoonlijke aandacht: Jij staat centraal in onze sessies. Ik bied jou mijn volledige aandacht en ondersteuning en help je jezelf beter te begrijpen zodat je je kunt openstellen voor groei.

 •  Nieuwe perspectieven: Ik bied frisse inzichten op situaties waar je mogelijk vastloopt. Dit opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen die je misschien nog niet had overwogen.

 • Accountabiliteit en motivatie: Ik fungeer als jouw supporter en accountability-partner. Ik help je verantwoordelijk te blijven en moedig je aan om gemotiveerd te blijven, zelfs als het even moeilijk wordt.

 • Zelfontdekking en groei: Met mijn begeleiding kun je een dieper begrip van jezelf ontwikkelen, je talenten ontdekken, je zelfvertrouwen vergroten en groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Werkwijze

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw coachvraag/veranderwens te verkennen. Tijdens dit gesprek beoordelen we direct of er aan beide kanten een goede match is om samen verder te gaan. Als het antwoord JA is, starten we met een coachingstraject bestaande uit

6-8 gesprekken, gericht op het bereiken van jouw doelen. Dit traject strekt zich uit over een periode van 3 tot 6 maanden. In deze sessies maak ik gebruik van praktische oefeningen en modellen om jouw gewenste verandering te bevorderen. Bovendien krijg je huiswerkopdrachten, waarmee je buiten de sessies actief aan de slag gaat om duurzame veranderingen te bewerkstelligen.

Ervaringen

Ik kijk terug op een hele prettige coachsessie. Tanja laat je stralen, er worden veel bruikbare tips gegeven die direct toepasbaar zijn. De kracht van Tanja is dat ze je helemaal in je eigen waarde laat, maar je toch een andere kijk meegeeft op je garderobe en meegeeft waar je op kunt gaan letten om jezelf nog beter uit te laten komen.

Dorien Groen

Bas Mulder

Contact

Klaar om de eerste stap te zetten naar meer rust, overzichtelijkheid of een vervuld leven? Laten we samen werken aan jouw succes! Ben je benieuwd of ik de juiste coach ben om je hierin te ondersteunen? Tijdens een kennismakingsgesprek kun je dit het beste ervaren, dus neem vandaag nog contact met mij op! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page