top of page

ERVARINGEN

Ben je ook klaar voor verandering? 

Neem dan vandaag nog contact met mij op!

Turquoise hemel

Allround coaching
Samantha Belak
Voedingsdeskundige en coach

 Ik heb Tanja ingeschakeld om meer vrijheid, structuur en rust in mijn werkweek te creëren. Ik hoorde mezelf altijd zeggen; ik ben zo druk.Dit irriteerde me enorm en ergens wist ik dat ik dit me zelf aan deed. We hebben mooie sessies gehad waar ik veel inzichten heb gekregen. Zo heb ik meer interne stemmen ontdekt en deze weten in te zetten op de juiste momenten. Grensaangevende acties zijn nu veel meer aanwezig dan voorheen. Mijn agenda is overzichtelijk en hierdoor ervaar ik veel meer rust. Ook in persoonlijke relaties komt dit terug, ik ben assertiever en sta veel meer voor mezelf in. De begeleiding van Tanja is enorm fijn. Ze laat je nadenken op een creatieve manier met mooie oefeningen. Ik ben echt aangezet en zou het iedereen aanraden!

Meisje met winteroutfit

Imago & Stijlcoaching
Judith van der Meulen
Manager HR Operations

Tanja heeft oog voor mode èn mensen. Geen complete metamorfose maar het, op een heel prettige manier, laten inzien van je sterke punten. Na een sessie kom je thuis met goede mode adviezen en een dosis zelfvertrouwen. 

Image by NordWood Themes

Imago & Stijlcoaching
Angelique Tramper 
HR adviseur

De afgelopen jaren kenmerkte mijn kledingkast zich door de kleuren zwart en grijs. Kleurloos dus. Dit strookte totaal niet met mijn persoonlijkheid . Ik wilde mezelf weer meer laten zien, me meer zeker voelen in kleding en kleurrijker. Nou, dat is gelukt! En dat had ik niet zonder Tanja kunnen doen.

Ze stelde mij op mijn gemak, liet mij mijn lichamelijke sterke punten zien en de kleuren die bij mijn huid, haarkleur en persoonlijkheid paste.

Ik heb op advies van Tanja een paar leuke kledingzaakjes ontdekt, loop de rekken met donkere kleding voorbij en mijn kledingkast?.... Die is nu alles behalve kleurloos 😊

Turquoise hemel

Allround coaching
Saskia Blom

Docent Nederlands en omgangskunde

Tanja heeft mij gecoacht in het traject voor mijn master Leren en Innoveren. Haar benadering is zowel doordacht als inspirerend, wat duidelijk naar voren kwam in de manier waarop ze gerichte vragen stelde. Deze vragen hielpen me niet alleen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag, maar gaven me ook het zelfvertrouwen dat ik nodig had om concrete stappen te zetten in mijn persoonlijke en professionele groei. Tanja gaf zelf het goede voorbeeld door groot te denken, en moedigde mij aan om hetzelfde te doen. Dankzij Tanja heb ik waardevolle inzichten gekregen en ben ik gegroeid in mijn rol als teacher leader.

Herfst mode close-up

Imago & Stijlcoaching
Dorien Groen
Managementassistente

Ik kijk terug op een hele prettige coachsessie. Tanja laat je stralen, er worden veel bruikbare tips gegeven die direct toepasbaar zijn. De kracht van Tanja is dat ze je helemaal in je eigen waarde laat, maar je toch een andere kijk meegeeft op je garderobe en waar je op kunt gaan letten om jezelf nog beter uit te laten komen.

Mode handtas

Imago & Stijlcoaching
Hanneke Broere
Docent omgangskunde en rekenen

Wat wil je uitstralen als je de kamer binnenkomt? Een vraag waar ik niet dagelijks over nadenk. 

Tanja stimuleert je om na te denken over je eigen uitstraling. Ze weet originele combinaties te maken met kledingstukken die je al hebt. Geeft advies om je kleding af te stemmen op je postuur en kleur. 

Tanja stimuleert duurzaam gebruik van je eigen kledingkast door sets te maken met je eigen kleding en te adviseren in accessoires. 

Tanja heeft een neus voor mooie spullen, ze kan je helpen om ook tweedehands kleding te vinden om je garderobe mee aan te vullen. 

Image by Alyssa Strohmann

Imago & Stijlcoaching
Anoual Boutalab
Manager

Ik heb twee sessies gehad met Tanja. In het intakegesprek kon ik mijn doel en wensen inbrengen.  Na deze sessie en de kleurenanalyse heb ik een aantal adviezen gekregen en kledingcombinaties gemaakt waar ik zelf niet op gekomen was. En dat met mijn kleding uit mijn eigen kledingkast! De 2de sessie heb ik een kledingkastsessie gepland. Ik heb nog veel meer combinaties kunnen maken en concrete tips gekregen om op effectieve wijze om te gaan met mijn kledingkast en welke aankopen ik nog kan doen.

Tanja heeft rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen, maar daagt me ook uit om uit mijn comfortzone te stappen. Dit had ik nodig! Los van de inhoudelijke deskundigheid ervaar ik Tanja als een warme persoonlijkheid die ook luistert en aandacht heeft voor mij. Bedankt Tanja 👍.

Vrouwenhanden met accessoires

Geraldine Caraballo
Law of Attraction School

Tanja heeft de opleiding tot Imago Stijl Coach gevolgd. Tijdens de opleiding heeft zij zich ontvouwt tot een ware empathische stijlcoach. Met gevoel voor stijl en de mens achter de vraag. Groot inzicht om de ware kracht naar voren te toveren via en met kleding. 

bottom of page